Granito Natuursteen Design

Aanbieding natuursteen, granieten aanrechtblad
Showroom


Openingstijden
Telefoon
Runweg 22
5258 BN Berlicum

10.00-14.00 uur
ma
10.00-17.30 uur
di t/m vr
10.00-17.00 uur
zaterdag

073-5030868

Granito Natuursteen Design
baanbrekende uitvinding

http://www.navera.nl

Granieten Verwarming Radiatoren

Een gezonde keuze

De Natuursteen Verwarming Radiatoren geven warmte door middel van langegolfwarmtestralen. Deze specifieke eigenschap zorgt ervoor dat u zich in huis fit en gezond voelt. Met name voor mensen met astma, gevoeligheid voor huisstofmijt of andere allergieŽn zijn de Natuursteen Verwarming Radiatoren de meest ideale en gezonde warmtebron.

Gewone, ijzeren radiatoren verwarmen door luchtcirculatie (convectie). De warme lucht stijgt op naar het plafond, koelt af, daalt neer en stroomt terug naar de radiator. Deze kringloop zorgt voor een doorlopend Ďtochtgevoelí. Natuursteen Verwarming Radiatoren daarentegen verplaatsen en circuleren geen lucht, maar enkel langegolfwarmtestraling. Hierdoor ontstaat er ook geen Ďtochtí. Super gezond!


Minder gezondheidsklachten

Uitwerpselen van de huisstofmijt die in huisstof zitten, worden door de luchtcirculatie van ijzeren radiatoren meegevoerd. Vervolgens ademt u deze lucht in. Bent u gevoelig voor allergieŽn of astma, dan kan dit leiden tot gezondheidsklachten. Zelfs gezonde mensen kunnen door de stofcirculatie last hebben van irritatie van de luchtwegen, hoofdpijn, verkoudheid en/of voorhoofdsholteontsteking. De hele winter lang huisstofmijt inademen behoort met de Natuursteen Verwarming Radiatoren definitief tot het verleden. Deze verplaatsen immers geen lucht, enkel aangename en gezonde warmte. U zult zich beter, gezonder en fitter voelen!


Nooit meer koude voeten

Bij verwarming door luchtcirculatie via ijzeren radiatoren is er altijd een groot verschil in temperatuur tussen het plafond en de vloer. 15 graden bij de vloer en 28 graden aan het plafond zijn geen uitzondering. Het gevolg is dat uw bovenlichaam warm is, maar dat u daarentegen ijskoude voeten heeft. Ongelijkmatige opwarming van het lichaam is heel ongezond en kan leiden tot klachten als verkoudheid en griep. 

De gelijkmatige afgifte van warmtestraling in uw woning door de Natuursteen Verwarming Radiatoren, zorgt ervoor dat er aan de vloer, het plafond, ja overal, dezelfde aangename temperatuur heerst. Daardoor komt u gezonder de winter door!


Natuurlijk het best

Graniet is een natuurlijk product. Het bestaat grotendeels uit lavagesteente en wordt uit honderden miljoenen jaren oud vulkaangebergte gewonnen. Lava heeft de eigenschap vocht als een spons op te nemen en deze bij behoefte weer af te geven. Deze materiaaleigenschap van de Natuursteen Verwarming Radiatoren zorgt in uw woning voor een optimale luchtvochtigheidsgraad van gemiddeld 40% tot 60%. Precies wat u nodig heeft om geen hoofdpijn te krijgen. Waterbakjes aan de radiator behoren dan ook voorgoed tot het verleden!


Overal aangename warmte

In de ruimte waarin deze zijn geplaatst stralen de Natuursteen Verwarming Radiatoren zowel de wanden als het plafond en de vloer aan. De gehele ruimte wordt hierdoor gelijkmatig verwarmd. Het verschil in temperatuur bij de vloer en aan het plafond bedraagt hierdoor dan ook gemiddeld slechts 1 graad! Ter vergelijking: bij ijzeren radiatoren bedraagt dit verschil gemiddeld 13 graden. 

Een bijzondere eigenschap van graniet is dat het enorm lang warmte vast kan houden. Denkt u eens aan de granieten plaat bij steengrillen. Na verhitting van zoín steen tot over de 100 graden kunt u langer dan een uur grillen. Zo is het ook met de granieten radiatoren. Eenmaal op temperatuur houdt het graniet de warmte lang vast.


Geen kans voor schimmel

De Natuursteen Verwarming Radiatoren geven warmte door middel van langegolfwarmtestralen. Stralen die gelijkmatig worden verspreid en in iedere hoek en ieder kiertje komen. door deze gelijkmatige warmteverdeling zijn de wanden, vloer en het plafond altijd droog. Schimmel krijgt dus geen kans! 

Een  nieuwe woning of een ouder huis, wenst u een schimmelvrij en gezond thuis dan kiest u voor de Natuursteen Verwarming Radiatoren.


Techniek

Voor onze radiatoren wordt bij voorkeur graniet toegepast. Graniet heeft als eigenschap continu straling weg te zenden. Door de granieten  plaat op te warmen geeft de plaat dus warmtestraling af. Deze warmtestraling kan makkelijk een afstand van 20 meter overbruggen. 

Tijdens het fabricage proces wordt afhankelijk van de plaat afmeting, binnenin, tussen de 10 en 15 meter slang aangebracht. Het materiaal van de slang is zo samengesteld dat de warmte snel 1-op-1 aan het natuursteen wordt doorgegeven. Ook het directe contact van de slang met het natuursteen zorgt voor een optimale opwarming.

De radiator wordt aan de achterkant netjes dicht gemaakt door middel van een 1 cm dikke keramische plaat. Deze achterplaat valt in een uit de radiator gefreesde sponning.

Samengevat: de natuursteen radiator is een brok energie. Aan de achterzijde kan nauwelijks warmte ontsnappen. Alle opgebouwde energie die in de plaat is opgeslagen komt aan de voorzijde vrij. Dit gebeurd middels intens aangename warmtestraling. 


Alle exclusieve voordelen op een rij
 • zeer aangename stralingswarmte, vergelijkbaar met die van de zon;
 • snelle en eenvoudige montage;
 • geen bouwtechnische veranderingen noodzakelijk;
 • overal toepasbaar en elk vertrek apart regelbaar;
 • geruisloos;
 • geen slijtage, geen onderhoud;
 • makkelijk stofvrij te houden;
 • gezond binnenklimaat door stralingswarmte;
 • geen tocht;
 • minder stofcirculatie, dus minder klachten op het gebied van astma en allergieŽn;
 • constante luchtvochtigheidsgraad (ca. 40-60%), dus minder last van hoofdpijn en droge ogen (lenzen);
 • overal dezelfde aangename warmte, dus minder last van verkoudheid en griep;
 • geen schimmelvorming;
 • 5 jaar volledige garantie.

Meer informatie, berekeningen en prijzen kunt u vinden op onze site: 

http://www.navera.nl

Extra korting op granieten aanrechtbladen Online natuursteen aanrechtbladen prijs vergelijken! Bereken direct online uw voordeel! Online natuursteen badmeubels prijs vergelijken! Bereken direct online uw voordeel! Online natuursteen maatwerk prijs vergelijken! Bereken direct online uw voordeel! Granieten natuursteen aanrecht granito sfeer 1