Granito Natuursteen Design

Aanbieding natuursteen, granieten aanrechtblad
Showroom


Openingstijden
Telefoon
Runweg 22
5258 BN Berlicum

10.00-14.00 uur
ma
10.00-17.30 uur
di t/m vr
10.00-17.00 uur
zaterdag

073-5030868

Composiet aanrechtbladen
zonder naad

Heel goed! U heeft ons gevonden
Granito Natuursteen Design. De no.1 in kwaliteit en prijs
De no.1 in alle merken Composiet Aanrechtbladen


Sterk in kwaliteit:

 • wij kunnen bladen vrijwel onzichtbaar verlengen tot 450 cm,
 • wij kunnen alle randen van uw blad ambachtelijk, handmatig frijnen.

Heel veel in de prijs inbegrepen:

 • uitsparingen voor o.a. spoelbak, kraan en kookplaat,
 • allerlei geslepen randprofielen,
 • de rand van uw blad handmatig frijnen,   
 • ook het bij u thuis komen inmeten is in de prijs inbegrepen.

Bereken in 5 seconden wat uw composiet aanrechtblad kost:

 • vul in de gewenste lengte,
 • vul in de gewenste breedte, 
 • u ziet meteen wat uw 3 tot 8 cm opgedikt blad totaal kost.
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Prijs 0,00

Wilt u een 2 cm dik massief blad? 
Dan ontvangt u korting. Bel even voor offerte en u krijgt meteen de prijs. 
AANBIEDINGEN

Korting op een composiet spoelbak
 • naadloos verlijmde composiet spoelbak, uit hetzelfde composiet als uw aanrechtblad, met aflopende bodem. Prijs van € 590 voor € 440. Inclusief rvs korfplug.
 • de prijs is geldig voor spoelbakken tot liefst 60 cm breed en 55 cm diep!

Hoge kortingen op rvs of carbon spoelbakken

Ook kunnen wij u allerlei andere spoelbakken leveren zoals tegeltjes bakken, rvs en carbon bakken. Wij bieden u een keus uit 14 merken met samen meer dan 150 modellen met een korting van 25%. 
Inbegrepen, uw aanrechtblad door ons laten inmeten  

Indien nodig, komen we uw composiet aanrechtblad bij u thuis inmeten. Tijdens het inmeten wordt meteen een ontwerpschets gemaakt met de maatvoering. Ook kunt u al uw extra wensen aan het blad of spoelbak nogmaals kenbaar maken. En wellicht hebben we tijdens het inmeten nog hele goede tips voor u. Vervolgens ontvangt u via de e-mail een werktekening van uw blad. Altijd handig.
Aanbieding, uw aanrechtblad door ons laten bezorgen en plaatsen
We hebben een eigen montageteam met heel veel jaren ervaring. Uw blad wordt zeer vakkundig gemonteerd. Daar nemen we alle tijd voor. En voor we gaan wordt het blad geÔmpregneerd en ruimen we alles netjes op. Zo weet u zeker dat uw blad er straks perfect bijligt. De prijs inclusief montagekit, klein materiaal en flesje impregneermiddel; nu van € 799 voor € 599!

Verder met Composiet aanrechtbladen: de randbewerking
Foto onder: u kunt kiezen uit verschillende randbewerkingen. U ziet 6 cm dik facet geslepen randen. Op de 2e afbeelding ziet u een ambachtelijk gefrijnde rand. Ook frijnen is inbegrepen.Onze Composiet aanrechtbladen bestaan voor 94% uit Kwarts

Kwarts is een mineraal wat in ieder land voorkomt. 12% van onze aardkorst bestaat uit Kwarts. Kwarts heeft een hardheid van 7, waardoor Kwarts in staat is om staal en glas te bekrassen.

Kwarts komt in Limburg voor als kleine kristallen, de Dolomiet Kristallen zijn ongeveer 2 meter doorsnede en in NamibiŽ komen kwartskristallen voor van 25 tot 50 meter.

Kwarts wordt toegepast in computerchips, digitale klokken (kwartsuurwerk), schuurpapier, tandpasta, vulling in beton, remzand voor trams en treinen en niet te vergeten GLAS.

Ook glas bestaat uit Kwarts

Composiet aanrechtbladen mogen niet krassen. Daarom worden ze dus gemaakt uit dezelfde grondstof als welke men gebruikt voor glas. Daardoor zijn composiet bladen krasbestendig.
DE oplossing tegen krassen

Belgisch Hardsteen, een van de mooiste soorten natuursteen ter wereld. Maar ook een soort die helaas zeer krasgevoelig is. Maar daarvoor hebben we nu een prachtige oplossing:


Belgian Blue Composiet

Geen last meer van krassen. Het aanrechtblad blijft krasvrij. De gemÍleerde kleuren blijven mooi tot in lengte van jaren. 


Ook heeft u geen last van vlekken

De kans op een vlek is uitermate klein. En mocht u toch een vlek hebben dan gebruikt u de groene kant van het huishoud-schuursponsje, breng wat Ciff aan op het blad, even schuren en binnen luttele seconden verdwijnt iedere vlek. 

U krijgt een mooi aanrechtblad

Ook als het aanzicht van het aanrechtblad bijvoorbeeld 8 cm dik moet zijn, wordt dit tot in de puntjes gemaakt. Eerst worden de zijkant van het aanrechtblad en de rand die er tegenaan komt, gezaagd onder 45 graden. Dit gebeurd met geavanceerde machines. Met speciale lijm, met dezelfde RAL-kleur als uw aanrechtblad en onder hoge druk, worden de randen aangebracht. Ook deze nieuwe technieken, zorgen ervoor dat de rand van uw blad er prachtig uit komt te zien! 

Goed advies. Ook op afspraak

U kunt gewoon bij ons binnenlopen. Er is altijd iemand om u te helpen. Ook kunt u met ons een afspraak maken. We hebben echter geen koopavonden, zijn niet open op feestdagen en zeker niet op zondag. Voor het overige bent u altijd welkom, maandag van 10.00 uur tot 14.00 uur, dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 17.30 uur. Zaterdag zijn we geopend van 10.00 tot 17.00 uur. We heten u alvast van harte welkom en zullen u altijd gastvrij ontvangen als onze gewaardeerde klant.


Kom naar onze showroom en bewonder al die mogelijkheden!

U bent van harte welkom met al uw vragen!Extra korting op granieten aanrechtbladen Online natuursteen aanrechtbladen prijs vergelijken! Bereken direct online uw voordeel! Online natuursteen badmeubels prijs vergelijken! Bereken direct online uw voordeel! Online natuursteen maatwerk prijs vergelijken! Bereken direct online uw voordeel! Granieten natuursteen aanrecht granito sfeer 1