Granito Natuursteen Design

Aanbieding natuursteen, granieten aanrechtblad
Showroom


Openingstijden
Telefoon
Runweg 22
5258 BN Berlicum

10.00-17.30 uur
ma t/m vr
10.00-17.00 uur
zaterdag

073-5030868

Composiet aanrechtbladen
zonder naad

Welkom bij Granito Natuursteen Design


Hét adres voor uw Exclusief Composiet Aanrechtblad.
Hét adres met de unieke aankoopgarantie, waarmee wij u de allerlaagste volledige all-in prijs garanderen, van alle aanbieders in Nederland en BelgiŽ!


Bereken binnen enkele seconden wat uw blad kost:  

 • vul in de gewenste lengte en breedte, 
 • u ziet meteen uw all-in prijs inclusief btw,
 • de prijs is geldig voor 2 cm dik massief,
 • u mag ook kiezen voor 3 tot 8 cm opgedikt.
  Lengte (cm)
  Breedte (cm)
  Prijs 0,00

Lees wat allemaal in de prijs is inbegrepen:  
 • wij bieden u de beste composietsoorten, in gezoet, gepolijst of satin,
 • alle uitsparingen voor o.a. spoelbak, kookplaat, kraan, stopcontact,
 • ook randprofielen waaronder ambachtelijk handmatig frijnen
 • composiet smetplinten c.q. spatranden voor tegen de muur,
 • kwaliteit rvs keukenkraan of bronzen  keukenkraan ,
 • luxe enkele of anderhalve rvs  keukenspoelbak ,
 • een hele mooie trendy spoelbak van carbon,
 • bij u thuis uw aanrechtblad komen inmeten,
 • dit is allemaal inbegrepen in uw all-in prijs. 

Nieuw! Wist u dat wij vanaf nu aanrechtbladen kunnen verlengen tot over 4 meter, waarbij de naad nagenoeg onmogelijk is te vinden!
RVS-spoelbak, keus uit allerlei afmetingen, inbegrepen

We hebben het hier over de hoogste kwaliteit. Heel dik plaatstaal, de beste kwaliteit rvs, met envelop bodem voor een perfecte afwatering. De easy-clean overloop zorgt voor extra hygiŽne.De zogenaamde turboplug zorgt voor een perfecte afdichting. Verkrijgbaar in allerlei afmetingen en uitvoeringen.


LORREINE 3415R LORREINE 50R
 

Carbon spoelbak, keus uit drie modellen, inbegrepen

Een hele mooie trendy spoelbak gemaakt van zwart carbon. De wanden van de spoelbak lopen enigszins taps toe. De bak is verder voorzien van de easy-clean overloop en een turboplug voor een perfecte afdichting. Merk is Franke.
De bakken zijn s
lagvast tot een weerstand van 60N, UV resistent, bestand tegen schuren, resistent tegen hoge temperaturen tot 300 graden en bestand tegen vlekken. De bakken zijn ook verkrijgbaar in de kleur Polar White.
Afbeeldingsresultaat voor zwart massief granieten spoelbak


Kraan in brons, RVS of chroom, inbegrepen

Prachtig assortiment kranen. De keramische schijven zorgen voor een lange levensduur. Verder zijn de kranen bij de uitloop voorzien van een uitneembaar waterzeefje. Makkelijk schoon te maken bij kalkaanslag. Kwaliteit dus!


LORREINE MERSEY LORREINE Alton

Uw aanrechtblad door ons laten inmeten, inbegrepen 

Indien nodig, komen we uw composiet aanrechtblad bij u thuis inmeten. Tijdens het inmeten wordt meteen een ontwerpschets gemaakt met de maatvoering. Ook kunt u al uw extra wensen aan het blad of spoelbak nogmaals kenbaar maken. En wellicht hebben we tijdens het inmeten nog hele goede tips voor u. Vervolgens ontvangt u via de e-mail een werktekening van uw blad. Altijd handig.
 

Jubileumaanbieding: korting op uw aanrechtblad door ons laten monteren

We hebben een eigen montageteam met heel veel jaren ervaring. Uw blad wordt zeer vakkundig gemonteerd. Daar nemen we alle tijd voor. En voor we gaan wordt het blad geÔmpregneerd en ruimen we alles netjes op. Prijs van € 690 voor € 599.

Jubileumaanbieding: korting op een composiet spoelbak

Verlijmde composiet spoelbak met aflopende bodem van € 590 voor € 390.

Makkelijk bestellen:

 • u kunt in onze showroom uw blad uitzoeken en bestellen,
 • of u besteld via de mail:  info@granitonatuursteen.nl
 • u maakt uw keus, wij zorgen voor de rest. Heel makkelijk!
U ziet het, de laagste all-in prijs en... u heeft nergens omkijken naar

Alleen nog de kleur uitzoeken.

Verder met Composiet aanrechtbladen: de randbewerking
Foto onder: u kunt kiezen uit verschillende randbewerkingen. U ziet 6 cm dik facet geslepen randen. Op de 2e afbeelding ziet u een ambachtelijk gefrijnde rand. Ook frijnen is inbegrepen.Onze Composiet aanrechtbladen bestaan voor 94% uit Kwarts

Kwarts is een mineraal wat in ieder land voorkomt. 12% van onze aardkorst bestaat uit Kwarts. Kwarts heeft een hardheid van 7, waardoor Kwarts in staat is om staal en glas te bekrassen.

Kwarts komt in Limburg voor als kleine kristallen, de Dolomiet Kristallen zijn ongeveer 2 meter doorsnede en in NamibiŽ komen kwartskristallen voor van 25 tot 50 meter.

Kwarts wordt toegepast in computerchips, digitale klokken (kwartsuurwerk), schuurpapier, tandpasta, vulling in beton, remzand voor trams en treinen en niet te vergeten GLAS.

Ook glas bestaat uit Kwarts

Composiet aanrechtbladen mogen niet krassen. Daarom worden ze dus gemaakt uit dezelfde grondstof als welke men gebruikt voor glas. Daardoor zijn composiet bladen krasbestendig.
DE oplossing tegen krassen

Belgisch Hardsteen, een van de mooiste soorten natuursteen ter wereld. Maar ook een soort die helaas zeer krasgevoelig is. Maar daarvoor hebben we nu een prachtige oplossing:


Belgian Blue Composiet

Geen last meer van krassen. Het aanrechtblad blijft krasvrij. De gemÍleerde kleuren blijven mooi tot in lengte van jaren. 


Ook heeft u geen last van vlekken

De kans op een vlek is uitermate klein. En mocht u toch een vlek hebben dan gebruikt u de groene kant van het huishoud-schuursponsje, breng wat Ciff aan op het blad, even schuren en binnen luttele seconden verdwijnt iedere vlek. 

U krijgt een mooi aanrechtblad

Ook als het aanzicht van het aanrechtblad bijvoorbeeld 8 cm dik moet zijn, wordt dit tot in de puntjes gemaakt. Eerst worden de zijkant van het aanrechtblad en de rand die er tegenaan komt, gezaagd onder 45 graden. Dit gebeurd met geavanceerde machines. Met speciale lijm, met dezelfde RAL-kleur als uw aanrechtblad en onder hoge druk, worden de randen aangebracht. Ook deze nieuwe technieken, zorgen ervoor dat de rand van uw blad er prachtig uit komt te zien! 


Zelf inmeten

Heeft u een tekening van uw keuken(bedrijf) dan kunt u bestellen. Heeft u geen tekening, dan kunt u op deze website handleidingen vinden hoe u moet inmeten en hoe u eenvoudig een schets met maten kunt maken. Met deze van u verkregen gegevens kunnen we dan de definitieve werktekening maken en het blad bestellen. We bellen u ruim van tevoren op wanneer het blad in ons magazijn binnen is. U kunt dan met ons een afspraak maken om het blad op te komen halen of te laten bezorgen.


Goed advies. Ook op afspraak

U kunt gewoon bij ons binnenlopen. Er is altijd iemand om u te helpen. Ook kunt u met ons een afspraak maken. We hebben echter geen koopavonden, zijn niet open op feestdagen en zeker niet op zondag. Voor het overige bent u altijd welkom, iedere dag van maandag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 17.30 uur. Zaterdag zijn we geopend van 10.00 tot 17.00 uur. We heten u alvast van harte welkom en zullen u altijd gastvrij ontvangen als onze gewaardeerde klant.

Kom naar onze showroom en bewonder al die mogelijkheden!

U bent van harte welkom met al uw vragen!Extra korting op granieten aanrechtbladen Online natuursteen aanrechtbladen prijs vergelijken! Bereken direct online uw voordeel! Online natuursteen badmeubels prijs vergelijken! Bereken direct online uw voordeel! Online natuursteen maatwerk prijs vergelijken! Bereken direct online uw voordeel! Granieten natuursteen aanrecht granito sfeer 1