Granito Natuursteen Design

Granieten aanrechtbladen zeer voordelig geprijsd
Showroom


Openingstijden
Telefoon
Runweg 30
5258 BN Berlicum

10.00-17.30 uur
ma t/m vr
10.00-17.00 uur
zaterdag

073-5030868

Hardsteen aanrechtbladen
met prachtig freeswerk

Granito Natuursteen Design

Jubileumaanbieding: 
15% korting op de all-in prijs van uw aanrechtblad
Welkom bij Granito Natuursteen Design.
Hét adres voor uw Massief Belgisch Hardsteen Aanrechtblad.
Hét adres met dé unieke laagste all-in prijs.

Lees wat allemaal in de prijs is inbegrepen:  
 • de allerbeste soorten Belgisch Hardsteen. Met schitterende fossielen,
 • alle uitsparingen voor o.a. spoelbak, kookplaat, kraan, stopcontact,
 • 9 prachtige randprofielen . Zelfs ambachtelijk handmatig frijnen ,
 • hardsteen smetplinten c.q. spatranden voor tegen de muur,
 • kwaliteit rvs keukenkraan of bronzen  keukenkraan ,
 • luxe enkele of anderhalve rvs  keukenspoelbak ,
 • een hele mooie trendy spoelbak van carbon,
 • bij u thuis uw aanrechtblad komen inmeten,
 • dit is allemaal inbegrepen in uw all-in prijs.

Bereken binnen enkele seconden wat uw blad kost:  
 • vul in de gewenste lengte en breedte,
 • u ziet meteen uw all-in prijs inclusief btw,
 • de prijs is geldig voor 4 cm dik  massief of 5 tot 8 cm opgedikt.
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Prijs 0,00
 
Breng nu nog 15% jubileumkorting in mindering!

Elders goedkoper? Wij hanteren de laagste prijs garantie! 
Bel NU: 073-5030868 en u krijgt gelijk antwoord op al uw vragen.RVS-spoelbak, keus uit allerlei afmetingen, inbegrepen

We hebben het hier over de hoogste kwaliteit. Heel dik plaatstaal, de beste kwaliteit rvs, met envelop bodem voor een perfecte afwatering. De easy-clean overloop zorgt voor extra hygiŰne.De zogenaamde turboplug zorgt voor een perfecte afdichting. Verkrijgbaar in allerlei afmetingen en uitvoeringen.


LORREINE 3415R LORREINE 50R
 

Carbon spoelbak, keus uit drie modellen, inbegrepen

Een hele mooie trendy spoelbak gemaakt van zwart carbon. De wanden van de spoelbak lopen enigszins taps toe. De bak is verder voorzien van de easy-clean overloop en een turboplug voor een perfecte afdichting. Merk is Franke.
De bakken zijn s
lagvast tot een weerstand van 60N, UV resistent, bestand tegen schuren, resistent tegen hoge temperaturen tot 300 graden en bestand tegen vlekken. De bakken zijn ook verkrijgbaar in de kleur Polar White.
Afbeeldingsresultaat voor zwart massief granieten spoelbak


Kraan in brons, RVS of chroom, inbegrepen

Prachtig assortiment kranen. De keramische schijven zorgen voor een lange levensduur. Verder zijn de kranen bij de uitloop voorzien van een uitneembaar waterzeefje. Makkelijk schoon te maken bij kalkaanslag. Kwaliteit dus!


LORREINE MERSEY LORREINE Alton

Uw aanrechtblad door ons laten inmeten, inbegrepen 

Indien nodig, komen we uw hardsteen aanrechtblad bij u thuis inmeten. Tijdens het inmeten wordt meteen een ontwerpschets gemaakt met de maatvoering. Ook kunt u al uw extra wensen aan het blad of spoelbak nogmaals kenbaar maken. En wellicht hebben we tijdens het inmeten nog hele goede tips voor u. Vervolgens ontvangt u via de e-mail een werktekening van uw blad. Altijd handig.
 

Jubileumaanbieding: korting op uw aanrechtblad door ons laten monteren

We hebben een eigen montageteam met heel veel jaren ervaring. Uw blad wordt zeer vakkundig gemonteerd. Daar nemen we alle tijd voor. En voor we gaan wordt het blad ge´mpregneerd en ruimen we alles netjes op. Prijs van € 690 voor € 599.

Jubileumaanbieding: korting op een hardsteen spoelbak

 • verlijmde hardsteen spoelbak met aflopende bodem van € 590 voor € 390.
 • 100% volledig massief hardsteen spoelbak van € 1190 voor € 590.

Makkelijk bestellen:  

 • u kunt in onze showroom uw blad uitzoeken en bestellen,
 • of u besteld via de mail:  info@granitonatuursteen.nl
 • u maakt uw keus, wij zorgen voor de rest. Heel makkelijk!
U ziet het, de laagste all-in prijs en... u heeft nergens omkijken naar


NO. 1 in Massief Belgisch Hardsteen Aanrechtbladen

Granito Natuursteen Design is als geen ander gespecialiseerd in een massief Belgisch Hardsteen aanrechtblad voor uw keuken of kookeiland. We leveren qua maatwerk en bewerking echt ouderwets vakmanschap. Ook de kwaliteit kan gewoonweg niet beter. Dat beloven we u.

Volledig massief en verrassend goedkoop

Hardsteen aanrechtbladen zijn normaal gesproken slechts 2 cm dik. Daarom wordt aan de zichtzijdes het blad in verstek opgedikt. Heeft u liever een 4 cm dik volledig massief hardsteen aanrechtblad, dan is dat normaal gesproken vrij kostbaar. Daarom kom je dit met een voordelige prijs nergens tegen. Behalve bij ons bedrijf: Granito Natuursteen Design. De no.1 in massief Belgisch Hardsteen aanrechtbladen!

Massieve Aanrechtbladen het beste wat er is

Bij Granito Natuursteen Design maken we massief hardsteen aanrechtbladen. Je kunt er gerust een hete pan opzetten. Zeker bij de uitsparing van de kookplaat is de kans op knappen vrijwel nihil. Ook breuk is vrijwel uitgesloten.  Alles wat je ziet is... MASSIEF!

Opgedikte Aanrechtbladen voor een robuust aanzicht

Wilt u graag een heel dik blad? Dan kunt u kiezen voor een opgedikt blad. De bladen worden naar keuze opgedikt van 5 tot 8 cm. Het opdikken gebeurd bijzonder netjes; naadloos in het verstek of met een waterkering. En of je nu 5 of 6 of 7 of 8 cm dik neemt, de prijs blijft hetzelfde. Opgedikt is dus een voordelig alternatief voor hele dikke massieve bladen. 

Hardsteen aanrechtbladen tot 340 cm lang zonder naad

Bij Granito Natuursteen Design maken we hardsteen aanrechtbladen tot 340 cm lang, zonder naad. Dus uit één stuk. Géén kit naden. En... we rekenen géén prijstoeslag  voor langere lengtes.


kon

Niemand

Gezoet, satinato of anticato uitvoering

De meest bekende bewerking van hardsteen aanrechtbladen is gezoet. Gezoet is mat. Satinato is het blad zandstralen en daarna borstelen. Doordat het hardsteen aanrechtblad een ruw oppervlak krijgt, heeft het blad een antiek-look. En toch is het hardsteen aanrechtblad glad. Het het blad is goed te impregneren en blijft daardoor probleemloos schoon en is ook makkelijk te reinigen. Bij anticato worden de bladen gebrand en geborsteld en is het blad grover van structuur. Kies maar uit. Zit gewoon in de prijs.

Uitsparingen inbegrepen


Alle denkbare uitsparingen zijn inbegrepen. Gaten voor spoelbak, kookplaat, kranen en stopcontacten. Uitsparingen voor wok, friteuse en downdraft afzuigkap. Kortom; alle uitsparingen die u nodig heeft zitten in de prijs. 


Fantastisch freeswerk


U kunt 3 of 5 watergeultjes langs de spoelbak laten uitfrezen, is bijzonder mooi en zit gewoon in de prijs.

Uitgefreesde cascade

U kunt een cascade naast uw spoelbak laten uitfrezen. Dit is oogstrelend en praktisch in een. Dit afdruip gedeelte is qua oppervlakte in verhouding 2/3 van het gat van uw spoelbak. De hoeken lopen precies even rond als de ronde hoeken van de spoelbak uitsparing. Het vlak is 1 cm tot 1,3 cm aflopend uitgefreesd. Als u er bijvoorbeeld natte glazen op zet, loopt het water mooi terug in de spoelbak. We maken zelfs cascades in de spoelbak.Ook dit stukje super design, wat over het algemeen behoorlijk wat geld kost, leveren we speciaal voor u als service erbij. Normaal kost een cascade gemiddeld tussen 250 en 550 euro. Wat ons betreft, zie het maar als een extra rondje van onze zaak. Onze moeders leerden ons: goed is goed, je moet ooit tevreden kunnen zijn! 


Een flinke knaap van 90 x 60 x 20 cmOverstekende aanrechtbladen 


Onze aanrechtbladen kunnen minimaal een halve meter over de keuken steken (foto onder). Ondersteuning is NIET nodig. Breuk is uitgesloten. Zo krijgt u een barblad c.q. tafelblad waar u krukken aan kunt zetten. 


Blad is kompleetRandbewerking


De voorkant en zijkant van hardsteen aanrechtbladen worden normaal gesproken -standaard- facet geslepen. Bij Granito is niets standaard. Daarom kan bij Granito worden gekozen voor afgeronde of afgeschuinde hoeken. Zelfs kostbare profielen, zoals rond, kwartrond, papegaaienbek en ons unieke combinatie-profiel van ronde neus met vlakke onderkant behoren tot de mogelijkheden. En allemaal in de prijs inbegrepen. Ook de hele voorkant van uw hardsteen aanrechtblad handmatig, ambachtelijk, laten frijnen kost niets extra!

Volledig massief Belgisch hardsteen blad


Ambachtelijk handmatig frijnen


Frijnen is het handmatig langs elkaar aanbrengen van allemaal kleine verticale gleufjes van ongeveer 2 mm breed en 1 mm diep. Het effect en de uitstraling is super mooi. Uiteraard is dit bijzonder arbeidsintensief en normaal erg duur. De prijs van frijnen kan oplopen tot meer dan 80 euro per strekkende meter. Maar niet bij Granito Natuursteen Design. Als u kiest voor deze afwerking is ook deze ambachtelijke arbeid gewoon in de strekkende meter prijs inbegrepen! Frijnen is vooral zeer mooi bij Arduin oftewel Belgisch Hardsteen.

Papegaaienbek aan de rand van uw blad

U kunt zelfs kiezen om aan de voorkant en eventueel ook om aan de zijkanten van uw hardsteen aanrechtblad een papegaaienbek te laten frezen. Een papegaaienbek is 5 mm loodrecht omlaag en dan kwart rond tot aan de onderkant van het hardsteen aanrechtblad. Ook deze behandeling is normaliter best kostbaar. De gemiddelde kosten bedragen in de praktijk 50 tot 80 euro per strekkende meter. We maken al uw wensen betaalbaar. Ieder van onze 8 profielen aan de voorkant van uw Belgisch Hardsteen aanrechtblad is pure service. Ook een papegaaienbek! 

Kwartrond randafwerking

Onder ziet u op de foto een hardsteen aanrechtblad dat kwartrond is gefreesd. Hebt u dat al eens gezien? Schitterend toch. Bij ons kan het. Zonder meerprijs!

Zelfs opzet-smetranden zijn gratis inbegrepen

Opzetranden oftewel smetranden worden achter op uw blad tegen de muur aan bevestigd. De randen geven body aan uw aanrechtblad. Ook zorgen de randen dat tijdens het schoonmaken van uw blad uw stucwerk of tegeltjes niet vuil worden. Bovendien sluit stucwerk of betegeling op de randen beter aan. 
frijnen

Alleen bij Granito Natuursteen Design

Granito Natuursteen Design presenteert met gepaste trots, als eerste bedrijf in Nederland, uniek in Nederland, een van de allermooiste keukenbladen van Nederland... 


Arduin Satinato

Een keukenblad van verouderd donkerblauw Belgisch Hardsteen.
Arduin = Blauw Belgisch Hardsteen. Satinato = verouderd. Door middel van een verouderingsproces, ontstaat een antiek-look oppervlak wat heel makkelijk is schoon te maken. Het oppervlak is vrij egaal van structuur en spaart, ondanks het antiek-look oppervlak, de mooie kenmerkende fossielen van het Belgisch Hardstenen keukenblad.

Zowel het keukenblad, wanden alsmede opstaande randen kunnen worden verkregen in Arduin Satinato.
Ook een gezoete Belgisch Hardstenen spoelbak kan heel mooi worden gecombineerd met een massief Arduin Satinato blad.

Het geheel is ronduit PRACHTIG. Het keukenblad suggereert een respectabele leeftijd. Gelijktijdig laat het geheel zich zien van haar meest sjieke kant. 
 


Kans op krassen en vlekken vrijwel nihil


Door de unieke bewerking kan Arduin Satinato tot in hoge mate tegen krassen en vlekken. Wij van Granito Natuursteen Design hebben sinds 2009 al honderden van deze prachtige bladen geleverd aan onze tevreden klanten.

Eindelijk een Belgisch Hardstenen keukenblad dat heel goed bestand is tegen krassen en vlekken!

Arduin Satinato met ambachtelijke gefrijnde randen


Ook de randen van de bladen kunnen worden voorzien van handmatig, door onszelf, ambachtelijk gefrijnde randen.
  

PRACHTIG

Voor de liefhebber van Belgisch Hardsteen: Satinato de rage van 2017.
Alleen bij Granito Natuursteen Design.


Boven ziet u foto's van ons schitterende Belgisch Hardsteen in de bewerking Satinato. U ziet keukenbladen met handmatig, door onszelf, ambachtelijk gefrijnde randen en schitterende profielen. Alle  juweeltjes zijn te bewonderen in onze showroom. Ook hebben wij het zeer populaire combi-profiel: ronde neus met daaronder een gefrijnde rand.


Gezoete bladen 


Uiteraard kunt u ook kiezen voor de klassieker: het gezoete keukenblad. Het blad wordt heel fijn geschuurd waardoor een matte, zachte glans ontstaat.
Alle bladen worden door ons ge´mpregneerd voor vlekpreventie.


Levertijd


Een hardsteen verlijmde spoelbak, heeft een levertijd van 3 tot 4 weken. Ook massief hardsteen bladen hebben een levertijd van 3 tot 4 weken. Volledig massief hardsteen spoelbakken, in iedere maat, vorm en naar wens gemaakt, hebben een levertijd van 8 tot 12 weken. Toch is het wachten de moeite waard want het zijn stuks voor stuk juweeltjes. 


De garantie


Onder onze garantie valt: indien het hardsteen aanrechtblad door ons is geplaatst; reparatie of vervanging als uw hardsteen aanrechtblad beschadigd is door breuk of scheurvorming. De duur van onze unieke garantie is 3 jaar. Eigen bederf is uitgesloten. Toch zal ook dan Granito Natuursteen Design zich coulant opstellen.


Garantie gaat meteen in bij opdracht


Als eenmaal het hardstenen aanrechtblad is afgemonteerd, mag u het blad tot in detail keuren. De garantie is al ingegaan op het moment dat u uw hardstenen aanrechtblad bestelde. U hebt nu iets aparts. Een schitterend, prachtig  hardstenen  aanrechtblad. Een brok design. Een  hardstenen  aanrechtblad wat allen van Granito Natuusteen Design af kan komen! 


Goed advies. Ook op afspraak


U kunt gewoon bij ons binnenlopen. Er is altijd iemand om u te helpen. Ook kunt u met ons een afspraak maken. We hebben echter geen koopavonden, zijn niet open op feestdagen en zeker niet op zondag. Voor het overige bent u altijd welkom, iedere dag van maandag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 17.30 uur. Zaterdag zijn we geopend van 10.00 tot 17.00 uur. We heten u alvast van harte welkom en zullen u altijd gastvrij ontvangen als onze gewaardeerde klant.


Kom naar onze showroom en bewonder al die mogelijkheden!


U bent van harte welkom met al uw vragen!
Extra korting op granieten aanrechtbladen Online natuursteen aanrechtbladen prijs vergelijken! Bereken direct online uw voordeel! Online natuursteen badmeubels prijs vergelijken! Bereken direct online uw voordeel! Online natuursteen maatwerk prijs vergelijken! Bereken direct online uw voordeel! Granieten natuursteen aanrecht granito sfeer 1