Granito Natuursteen Design

Granieten aanrechtbladen zeer voordelig geprijsd
Showroom


Openingstijden
Telefoon
Runweg 30
5258 BN Berlicum

10.00-17.30 uur
ma t/m vr
10.00-17.00 uur
zaterdag

073-5030868

Hardsteen aanrechtbladen
met prachtig freeswerkAKTIE: GRATIS inmeten, bezorgen én monteren

Welkom bij Granito Natuursteen Design.
Hét adres voor uw Belgisch Hardsteen Aanrechtblad.

U heeft nergens omkijken naar. Alles is inbegrepen in onze all-in prijs:
 • wij bieden u het beste Belgisch Hardsteen. Met schitterende fossielen,
 • alle uitsparingen voor o.a. spoelbak, kookplaat en kraan zijn inbegrepen,
 • 9 schitterende randprofielen waaronder ambachtelijk handmatig frijnen, 
 • hardsteen smetplinten voor tegen de muur, inbegrepen,
 • kwaliteit rvs keuken kraan of bronzen keukenkraan,
 • luxe enkele of anderhalve rvs keukenspoelbak,
 • een hele mooie trendy spoelbak van carbon,
 • gratis inmeten, bezorgen en monteren,
 • allemaal inbegrepen in uw all-in prijs.

Bereken binnen enkele seconden uw all-in prijs:  
 • vul in de gewenste lengte en breedte,
 • u ziet meteen uw all-in prijs,
 • de prijs is geldig voor 4 cm dik massief of 5 tot 8 cm opgedikt,
 • bestaat uw blad uit meerdere delen, reken dan ieder deel apart uit.
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Prijs 0,00
 
U ziet het, de laagste all-in prijs en... u heeft nergens omkijken naarRVS-spoelbak, keus uit allerlei afmetingen en uitvoeringen: inbegrepen!

We hebben het hier over de hoogste kwaliteit. Heel dik plaatstaal, de beste kwaliteit rvs, met envelop bodem voor een perfecte afwatering. De easy-clean overloop zorgt voor extra hygiŰne.De zogenaamde turboplug zorgt voor een perfecte afdichting. Verkrijgbaar in allerlei afmetingen en uitvoeringen.


LORREINE 3415R LORREINE 50R
 

Wilt u liever een carbon spoelbak? Keuze uit drie modellen: inbegrepen!

Een hele mooie trendy spoelbak gemaakt van zwart carbon. De wanden van de spoelbak lopen enigszins taps toe. De bak is verder voorzien van de easy-clean overloop en een turboplug voor een perfecte afdichting. Merk is Franke.
De bakken zijn UV- bestendig, verweren niet en zijn krasbestendig.Afbeeldingsresultaat voor zwart massief granieten spoelbak


RVS-kraan met keramische schijven in brons, RVS en chromen:inbegrepen!

Prachtig assortiment kranen. De keramische schijven zorgen voor een lange levensduur. Verder zijn de kranen bij de uitloop voorzien van een uitneembaar waterzeefje. Makkelijk schoon te maken bij kalkaanslag. Kwaliteit dus!


LORREINE MERSEY LORREINE Alton


Inmeten door ons bedrijf: inbegrepen!

Om het risico bij u weg te halen meten wij bij u thuis in. Tijdens het inmeten wordt meteen een ontwerpschets gemaakt met de maatvoering. Ook kunt u al uw extra wensen aan het blad of spoelbak nogmaals kenbaar maken. En wellicht hebben we tijdens het inmeten nog hele goede tips voor u. Vervolgens ontvangt u via de e-mail een werktekening van uw blad. Altijd handig.

Kleuren stalen: inbegrepen!
Wij hebben kleuren stalen bij ons om zeker te weten dat u de juiste keuze maakt in uw eigen omgeving.

Het aanrechtblad laten bezorgen, plaatsen en afmonteren: inbegrepen!


We hebben een eigen montageteam met heel veel jaren ervaring. Uw blad wordt zeer vakkundig geplaatst. Daar nemen we alle tijd voor. En voor we gaan wordt het blad ge´mpregneerd en ruimen we alles netjes op. We komen uw blad inmeten, bezorgen, plaatsen en afmonteren in heel Nederland en BelgiŰ. 

Allemaal inbegrepen in de allerlaagste totaalprijs van Nederland  

AKTIE: bij aankoop van een hardsteen aanrechtblad:   
 • verlijmde hardsteen spoelbak met naadloos aflopende bodem: € 390,-.
 • 100% volledig massief hardsteen spoelbak: € 590,-.

Makkelijk bestellen:  

 • u kunt in onze showroom uw blad uitzoeken en bestellen,
 • of u besteld via de mail,
 • daarna komen we bij u thuis inmeten,
 • we brengen allerlei hardstenen stalen mee,
 • u maakt uw keus, wij zorgen voor de rest. Heel makkelijk!
U ziet het, de laagste all-in prijs en... u heeft nergens omkijken naar


NO. 1 in Massief Belgisch Hardsteen Aanrechtbladen

Granito Natuursteen Design is als geen ander gespecialiseerd in een massief Belgisch Hardsteen aanrechtblad voor uw keuken of kookeiland. We leveren qua maatwerk en bewerking echt ouderwets vakmanschap. Ook de kwaliteit kan gewoonweg niet beter. Dat beloven we u.

Volledig massief en verrassend goedkoop

Hardsteen aanrechtbladen zijn normaal 2 cm dik. Daarom wordt aan de zichtzijdes het blad in verstek 4 tot 8 cm opgedikt. Heeft u liever een 3, 4 of 5 cm dik volledig massief hardsteen aanrechtblad, dan is dat normaal gesproken vrij kostbaar. Daarom kom je dit met een voordelige prijs nergens tegen. Behalve bij ons bedrijf: Granito Natuursteen Design. De no.1 in massief Belgisch Hardsteen aanrechtbladen!

Massieve Aanrechtbladen het beste wat er is

Bij Granito Natuursteen Design maken we massief hardsteen aanrechtbladen. Je kunt er gerust een hete pan opzetten. Zeker bij de uitsparing van de kookplaat is de kans op knappen vrijwel nihil. Ook breuk is vrijwel uitgesloten.  Alles wat je ziet is... MASSIEF!

Opgedikte Aanrechtbladen voor een robuust aanzicht

Wilt u graag een robuust blad? Dan is een opgedikt blad een goede keus. De bladen worden naar keuze opgedikt tot 8 cm aan toe. Het opdikken gebeurd geweldig netjes; naadloos in het verstek of met een waterkering. En of je nu 6 cm dik neemt of 8 cm dik, de prijs blijft hetzelfde. Opgedikt is dus een voordelig alternatief voor hele dikke bladen. 

Hardsteen aanrechtbladen tot 340 cm lang zonder naad

Bij Granito Natuursteen Design maken we hardsteen aanrechtbladen tot 340 cm lang, zonder naad. Dus uit één stuk. Géén kit naden. En... we rekenen géén prijstoeslag  voor langere lengtes.Gezoet, satinato of anticato uitvoering

De meest bekende bewerking van hardsteen aanrechtbladen is gezoet. Gezoet is mat. Satinato is het blad zandstralen en daarna borstelen. Doordat het hardsteen aanrechtblad een ruw oppervlak krijgt, heeft het blad een antiek-look. En toch is het hardsteen aanrechtblad glad. Het het blad is goed te impregneren en blijft daardoor probleemloos schoon en is ook makkelijk te reinigen. Bij anticato worden de bladen gebrand en geborsteld en is het blad grover van structuur. Kies maar uit. Zit gewoon in de prijs.

Uitsparingen inbegrepen


Alle denkbare uitsparingen zijn inbegrepen. Gaten voor spoelbak, kookplaat, kranen en stopcontacten. Uitsparingen voor wok, friteuse en downdraft afzuigkap. Kortom; alle uitsparingen die u nodig heeft zitten in de prijs. 


Fantastisch freeswerk


U kunt 3 of 5 watergeultjes langs de spoelbak laten uitfrezen, is bijzonder mooi en zit gewoon in de prijs.

Uitgefreesde cascade

U kunt een cascade naast uw spoelbak laten uitfrezen. Dit is oogstrelend en praktisch in een. Dit afdruip gedeelte is qua oppervlakte in verhouding 2/3 van het gat van uw spoelbak. De hoeken lopen precies even rond als de ronde hoeken van de spoelbak uitsparing. Het vlak is 1 cm tot 1,3 cm aflopend uitgefreesd. Als u er bijvoorbeeld natte glazen op zet, loopt het water mooi terug in de spoelbak. Ook dit stukje super design, wat over het algemeen behoorlijk wat geld kost, leveren we speciaal voor u als service erbij. Normaal kost een cascade gemiddeld tussen 250 en 550 euro. Wat ons betreft, zie het maar als een extra rondje van onze zaak. Onze moeders leerden ons: goed is goed, je moet ooit tevreden kunnen zijn! 
Overstekende aanrechtbladen 


Onze aanrechtbladen kunnen minimaal een halve meter over de keuken steken (foto onder). Ondersteuning is NIET nodig. Breuk is uitgesloten. Zo krijgt u een barblad c.q. tafelblad waar u krukken aan kunt zetten. 
Randbewerking


De voorkant en zijkant van hardsteen aanrechtbladen worden normaal gesproken -standaard- facet geslepen. Bij Granito is niets standaard. Daarom kan bij Granito worden gekozen voor afgeronde of afgeschuinde hoeken. Zelfs kostbare profielen, zoals rond, kwartrond, papegaaienbek en ons unieke combinatie-profiel van ronde neus met vlakke onderkant behoren tot de mogelijkheden. En allemaal in de prijs inbegrepen. Ook de hele voorkant van uw hardsteen aanrechtblad handmatig, ambachtelijk, laten frijnen kost niets extra!
 


Ambachtelijk handmatig frijnen

Frijnen is het handmatig langs elkaar aanbrengen van allemaal kleine verticale gleufjes van ongeveer 2 mm breed en 1 mm diep. Het effect en de uitstraling is super mooi. Uiteraard is dit bijzonder arbeidsintensief en normaal erg duur. De prijs van frijnen kan oplopen tot meer dan 80 euro per strekkende meter. Maar niet bij Granito Natuursteen Design. Als u kiest voor deze afwerking is ook deze ambachtelijke arbeid gewoon in de strekkende meter prijs inbegrepen! Frijnen is vooral zeer mooi bij Arduin oftewel Belgisch Hardsteen. Bekijk hieronder de foto presentatie van een 5 cm dik gezoet Belgisch Hardsteen aanrechtblad en een 6 cm dik satinato Belgisch Hardsteen aanrechtblad. Beiden ambachtelijk handmatig gefrijnd.

frijnen

Papegaaienbek aan de rand van uw blad

U kunt zelfs kiezen om aan de voorkant en eventueel ook om aan de zijkanten van uw hardsteen aanrechtblad een papegaaienbek te laten frezen. Een papegaaienbek is 5 mm loodrecht omlaag en dan kwart rond tot aan de onderkant van het hardsteen aanrechtblad. Ook deze behandeling is normaliter best kostbaar. De gemiddelde kosten bedragen in de praktijk 50 tot 80 euro per strekkende meter. Een papegaaienbek aan uw hardsteen aanrechtblad frezen kost dan ook veel tijd. Gezien deze kosten kiezen minder mensen voor deze bewerking. Behalve bij Granito Natuursteen Design. We maken al uw wensen betaalbaar. Ieder van onze 8 profielen aan de voorkant van uw Belgisch Hardsteen aanrechtblad is pure service. Ook een papegaaienbek! 

Kwartrond randafwerking

Onder ziet u op de foto een hardsteen aanrechtblad dat kwartrond is gefreesd. Hebt u dat al eens gezien? Schitterend toch. Bij ons kan het. Zonder meerprijs!

Zelfs opzet-smetranden zijn gratis inbegrepen

Opzetranden oftewel smetranden worden achter op uw blad tegen de muur aan bevestigd. De randen geven body aan uw aanrechtblad. Ook zorgen de randen dat tijdens het schoonmaken van uw blad uw stucwerk of tegeltjes niet vuil worden. Bovendien sluit stucwerk of betegeling op de randen beter aan. 

Volop keus


We hebben heel mooie A-klasse Belgisch Hardsteen met allerlei oppervlakte bewerkingen en profielen. Met verlijmde hardsteen spoelbakken of 100% massieve spoelbakken. Of gratis rvs-spoelbakken of Carbon spoelbak. Ook de kraan ontbreekt niet.


Alleen bij Granito Natuursteen Design

Granito Natuursteen Design presenteert met gepaste trots, als eerste bedrijf in Nederland, uniek in Nederland, een van de allermooiste keukenbladen van Nederland... 


Arduin Satinato

Een keukenblad van verouderd donkerblauw Belgisch Hardsteen.
Arduin = Blauw Belgisch Hardsteen. Satinato = verouderd. Door middel van een verouderingsproces, ontstaat een antiek-look oppervlak wat heel makkelijk is schoon te maken. Het oppervlak is vrij egaal van structuur en spaart, ondanks het antiek-look oppervlak, de mooie kenmerkende fossielen van het Belgisch Hardstenen keukenblad.

Zowel het keukenblad, wanden alsmede opstaande randen kunnen worden verkregen in Arduin Satinato.
Ook een gezoete Belgisch Hardstenen spoelbak kan heel mooi worden gecombineerd met een massief Arduin Satinato blad.

Het geheel is ronduit PRACHTIG. Het keukenblad suggereert een respectabele leeftijd. Gelijktijdig laat het geheel zich zien van haar meest sjieke kant. Kans op krassen en vlekken vrijwel nihil


Door de unieke bewerking kan Arduin Satinato tot in hoge mate tegen krassen en vlekken. Wij van Granito Natuursteen Design hebben sinds 2009 al honderden van deze prachtige bladen geleverd aan onze tevreden klanten.

Eindelijk een Belgisch Hardstenen keukenblad dat heel goed bestand is tegen krassen en vlekken!

Arduin Satinato met ambachtelijke gefrijnde randen


Ook de randen van de bladen kunnen worden voorzien van handmatig, door onszelf, ambachtelijk gefrijnde randen.  
PRACHTIG

Voor de liefhebber van Belgisch Hardsteen: Satinato de rage van 2017.
Alleen bij Granito Natuursteen Design.


frijnen


Boven ziet u foto's van ons schitterende Belgisch Hardsteen in de bewerkingen gezoet en Satinato. U ziet keukenbladen met handmatig, door onszelf, ambachtelijk gefrijnde randen en schitterende profielen. Alle
 juweeltjes zijn te bewonderen in onze showroom. Ook hebben wij het zeer populaire combi-profiel: ronde neus met daaronder een gefrijnde rand. (foto rechtsboven).

Gezoete bladen 

Uiteraard kunt u ook kiezen voor de klassieker: het gezoete keukenblad. Het blad wordt heel fijn geschuurd waardoor een matte, zachte glans ontstaat.
Alle bladen worden door ons ge´mpregneerd voor vlekpreventie.


Levertijd Belgisch Hardstenen bladen


Omdat voor al onze klanten, ook voor u, alles op maat moet worden gemaakt, is de levertijd van Belgisch Hardstenen aanrechtbladen 3 tot 6 weken. 

Zelf inmeten

Heeft u een tekening van uw keuken(bedrijf) dan kunt u bestellen. Heeft u geen tekening, dan kunt u op deze website handleidingen vinden hoe u moet inmeten en hoe u eenvoudig een schets met maten kunt maken. Met deze van u verkregen gegevens kunnen we dan de definitieve werktekening maken en het blad bestellen. We bellen u ruim van tevoren op wanneer het blad in ons magazijn binnen is. U kunt dan met ons een afspraak maken om het blad op te komen halen of te laten bezorgen.

Inmeten door ons bedrijf

Desgewenst komen we uw hardstenen  aanrechtblad bij u thuis inmeten. Tijdens het inmeten wordt meteen een ontwerpschets gemaakt met de maatvoering. Ook kunt u al uw extra wensen aan het blad of spoelbak nogmaals kenbaar maken. En wellicht hebben we tijdens het inmeten nog hele goede tips voor u. Vervolgens ontvangt u via de e-mail een werktekening van uw blad. Altijd handig.

Wilt u het aanrechtblad geplaatst en afgemonteerd hebben?

We hebben een eigen montageteam met heel veel jaren ervaring. Uw blad wordt zeer vakkundig geplaatst. Daar nemen we alle tijd voor. En voor we gaan wordt het blad ge´mpregneerd en ruimen we alles netjes op.

We komen uw blad inmeten, bezorgen, plaatsen en afmonteren in heel het land. Allemaal inbegrepen in de laagste totaalprijs van Nederland.

De garantie

Onder onze garantie valt: indien het hardsteen aanrechtblad door ons is geplaatst; reparatie of vervanging als uw hardsteen aanrechtblad beschadigd is door breuk of scheurvorming. De duur van onze unieke garantie is 3 jaar. Eigen bederf is uitgesloten. Toch zal ook dan Granito Natuursteen Design zich coulant opstellen.

Garantie gaat meteen in bij opdracht

Als eenmaal het hardstenen aanrechtblad is afgemonteerd, mag u het blad tot in detail keuren. De garantie is al ingegaan op het moment dat u uw hardstenen aanrechtblad bestelde. U hebt nu iets aparts. Een schitterend, prachtig  hardstenen  aanrechtblad. Een brok design. Een  hardstenen  aanrechtblad wat allen van Granito Natuusteen Design af kan komen! 

Goed advies. Ook op afspraak

U kunt gewoon bij ons binnenlopen. Er is altijd iemand om u te helpen. Ook kunt u met ons een afspraak maken. We hebben echter geen koopavonden, zijn niet open op feestdagen en zeker niet op zondag. Voor het overige bent u altijd welkom, iedere dag van maandag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 17.30 uur. Zaterdag zijn we geopend van 10.00 tot 17.00 uur. We heten u alvast van harte welkom en zullen u altijd gastvrij ontvangen als onze gewaardeerde klant.


Kom naar onze showroom en bewonder al die mogelijkheden!

U bent van harte welkom met al uw vragen!
Extra korting op granieten aanrechtbladen Online natuursteen aanrechtbladen prijs vergelijken! Bereken direct online uw voordeel! Online natuursteen badmeubels prijs vergelijken! Bereken direct online uw voordeel! Online natuursteen maatwerk prijs vergelijken! Bereken direct online uw voordeel! Granieten natuursteen aanrecht granito sfeer 1