Granito Natuursteen Design

Granieten aanrechtbladen zeer voordelig geprijsd
Showroom


Openingstijden
Telefoon
Runweg 22
5258 BN Berlicum

10.00-14.00 uur
ma
10.00-17.30 uur
di t/m vr
10.00-17.00 uur
zaterdag

073-5030868

Hardsteen aanrechtbladen
met prachtig freeswerkHeel goed! U heeft ons gevonden, Granito Natuursteen Design
Dé specialist voor uw volledig massief Belgisch Hardsteen Aanrechtblad en Kookeiland  


Bereken in 10 seconden de all-in prijs van uw volledig massief blad:

 • vul de gewenste lengte in,
 • vul de gewenste breedte in, 
 • vul de gewenste dikte in (3, 4 of 5 cm),
 • u ziet meteen wat uw volledig massief blad kost inclusief btw.

Lengte (cm)
Breedte (cm)
Dikte (cm)
Prijs 0,00

Bereken in 10 seconden wat een 5 tot 8 cm opgedikt blad kost:

 • vul de gewenste lengte in,
 • vul de gewenste breedte in, 
 • de dikte hoeft u niet in te vullen,
 • het maakt niet uit, u mag kiezen voor 5 tot 8 cm dik. Zelfde prijs.
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Prijs 0,00

Heel veel in de door u berekende prijs inbegrepen:  

 • keus uit 8 prachtige randprofielen aan uw blad,
 • de randen van uw blad ambachtelijk, handmatig, frijnen,
 • alle uitsparingen voor o.a. spoelbak, kraan en kookplaat.

frijnen

De hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs: 

 • ons hardsteen komt uit de beste groeve van BelgiŽ,
 • uw blad wordt volledig op maat en naar wens gemaakt,
 • we leveren ouderwets vakmanschap, zoals handmatig frijnen,
 • u krijgt de beste garantievoorwaarden, zelfs garantie op breuk.

Extra service:  

 • keus uit bladen uit één stuk tot over 280 cm lang en 200 cm breed,
 • uitgebreide showroom, deskundige adviseurs, eigen montageteam,
 • duidelijke uitgebreide site met heldere uitleg en mooie foto's.

Maandaanbieding: 

Aanrechtbladen van hardsteen, graniet, composiet, marmer en keramiek zijn standaard niet groter dan gemiddeld 300 cm lang. Heeft u een langer blad nodig dan krijgt u normaal gesproken een naad in uw blad. 

Maar nu is er goed nieuws; wij kunnen uw blad verlengen tot 420 cm lang zonder dat u de naad ziet. Deze maand berekenen wij voor deze extra werkzaamheden geen € 650,- maar € 350,-.

In onze showroom hebben wij voorbeelden van naadloos verlengde bladen. Kom langs en overtuig uzelf van dit staaltje bijzondere techniek.

Primeur: Belgian Fantasy Light


Prachtige lichte variant op Belgisch Hardsteen
 
Licht crŤme - beige hardsteen boordevol schitterende grote fossielen!
Heeft u al eens zo een mooi hardsteen gezien?
De fossielen variŽren tot 6 cm doorsnee.
Wilt u ook de trotse eigenaar worden van dit unieke aanrechtblad?
Nu ter kennismaking de gehele maand oktober voor dezelfde prijs als "gewoon" Belgisch Hardsteen.Belgisch Hardsteen spoelbak

Naadloos verlijmde Belgisch Hardsteen spoelbak, uit hetzelfde hardsteen als uw aanrechtblad, met aflopende bodem. Prijs € 590.

De prijs  is geldig voor spoelbakken tot  60 cm breed, 55 cm diep en 17 cm hoog. Groter kan ook maar die kosten iets meer!  

Hoge kortingen op rvs of carbon spoelbakken

Ook kunnen wij u alle RVS-spoelbakken leveren en zelfs Carbon spoelbakken van Franke. Wij hebben keuze uit 14 merken met meer dan 150 modellen. De korting die wij u verlenen zorgt dat uw spoelbak via ons altijd goedkoper is.
Uw aanrechtblad door ons laten inmeten en plaatsen 

We komen uw aanrechtblad op locatie inmeten. Tijdens het inmeten wordt een ontwerpschets gemaakt. U kunt daarbij extra wensen kenbaar maken. Wellicht hebben we tijdens het inmeten nog hele goede tips voor u. Vervolgens ontvangt u via de e-mail een werktekening van uw blad. Altijd handig.
We hebben een eigen montageteam met heel veel jaren ervaring. Uw blad wordt zeer vakkundig gemonteerd. Daar nemen we alle tijd voor. En voor we gaan ruimen we alles netjes op. Zo weet u zeker dat uw blad er straks perfect bijligt.
De prijs voor inmeten en plaatsen is € 549 + € 0,50 per km.

 

Meer info over onze Exclusieve Massieve Aanrechtbladen


Randbewerking


De voorkant en zijkant van hardsteen aanrechtbladen worden normaal gesproken -standaard- facet geslepen. Bij Granito is niets standaard. Daarom kan bij Granito worden gekozen voor afgeronde of afgeschuinde hoeken. Zelfs kostbare profielen, zoals rond, kwartrond en papegaaienbek behoren tot de mogelijkheden. En allemaal in de prijs inbegrepen. Ook de hele voorkant van uw hardsteen aanrechtblad handmatig, ambachtelijk, laten frijnen kost niets extra!

Ambachtelijk handmatig frijnen


Frijnen is het handmatig langs elkaar aanbrengen van allemaal kleine verticale gleufjes van ongeveer 2 mm breed en 1 mm diep. Het effect en de uitstraling is super mooi. Uiteraard is dit bijzonder arbeidsintensief en normaal erg duur. De prijs van frijnen kan oplopen tot meer dan 120 euro per strekkende meter. Maar niet bij Granito Natuursteen Design. Als u kiest voor deze afwerking is ook deze ambachtelijke arbeid gewoon in de strekkende meter prijs inbegrepen! Frijnen is vooral zeer mooi bij Arduin oftewel Belgisch Hardsteen.

Papegaaienbek aan de rand van uw blad

U kunt zelfs kiezen om aan de voorkant en eventueel ook om aan de zijkanten van uw hardsteen aanrechtblad een papegaaienbek te laten frezen. Een papegaaienbek is 5 mm loodrecht omlaag en dan kwart rond tot aan de onderkant van het hardsteen aanrechtblad. Ook deze behandeling is normaliter best kostbaar. De gemiddelde kosten bedragen in de praktijk 50 tot 80 euro per strekkende meter. We maken al uw wensen betaalbaar. Ieder van onze 8 profielen aan de voorkant van uw Belgisch Hardsteen aanrechtblad is pure service. Ook een papegaaienbek!

Kwartrond randafwerking

Hebt u dat al eens gezien? Kom kijken. Schitterend toch. Bij ons kan het. Zonder meerprijs!


Opzet-smetranden


Opzetranden oftewel smetranden worden achter op uw blad tegen de muur aan bevestigd. De randen geven body aan uw aanrechtblad. Ook zorgen de randen dat tijdens het schoonmaken van uw blad uw stucwerk of tegeltjes niet vuil worden. Bovendien sluit stucwerk of betegeling op de randen beter aan.

Alleen bij Granito Natuursteen Design

Granito Natuursteen Design presenteert met gepaste trots, als eerste bedrijf in Nederland, uniek in Nederland, een van de allermooiste aanrechtbladen van Nederland...


Arduin Satinato

Een aanrechtblad van verouderd Belgisch Hardsteen.
Arduin = Blauw Belgisch Hardsteen. Satinato = verouderd. Door middel van een verouderingsproces, ontstaat een antiek-look oppervlak wat heel makkelijk is schoon te maken. Het oppervlak is vrij egaal van structuur en spaart, ondanks het antiek-look oppervlak, de mooie kenmerkende fossielen van het Belgisch Hardstenen aanrechtblad.

Het geheel is ronduit PRACHTIG. Het aanrechtblad suggereert een respectabele leeftijd. Gelijktijdig laat het geheel zich zien van haar meest sjieke kant.

Arduin Satinato met ambachtelijke gefrijnde randen


Ook de randen van de bladen kunnen worden voorzien van handmatig, door onszelf, ambachtelijk gefrijnde randen.

PRACHTIG

Voor de liefhebber van Belgisch Hardsteen: Satinato.
Alleen bij Granito Natuursteen Design.


Boven ziet u foto's van ons schitterende Belgisch Hardsteen in de bewerking Satinato. U ziet aanrechtbladen met handmatig, door onszelf, ambachtelijk gefrijnde randen en schitterende profielen. Alle juweeltjes zijn te bewonderen in onze showroom. Ook hebben wij het zeer populaire combi-profiel. Moet u gezien hebben.


Gezoete bladen


Uiteraard kunt u ook kiezen voor de klassieker: het gezoete aanrechtblad. Het blad wordt heel fijn geschuurd waardoor een matte, zachte glans ontstaat.
Alle bladen worden door ons geÔmpregneerd voor vlekpreventie.


Levertijd


Volledig massief hardsteen aanrechtbladen, hebben een levertijd van 3 tot 5 weken. Toch is het wachten de moeite waard want het zijn stuks voor stuk juweeltjes.


De garantie


Onder onze garantie valt: indien het hardsteen aanrechtblad door ons is geplaatst; reparatie of vervanging als uw hardsteen aanrechtblad beschadigd is door breuk of scheurvorming. De duur van onze unieke garantie is 3 jaar. Eigen bederf is uitgesloten. Toch zal ook dan Granito Natuursteen Design zich coulant opstellen.


Goed advies. Ook op afspraak


U kunt gewoon bij ons binnenlopen. Er is altijd iemand om u te helpen. Ook kunt u met ons een afspraak maken. We hebben echter geen koopavonden, zijn niet open op feestdagen en zeker niet op zondag. Voor het overige bent u altijd welkom,  maandag van 10.00 uur tot 14.00 uur, dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 17.30 uur. Zaterdag zijn we geopend van 10.00 tot 17.00 uur.  We heten u alvast van harte welkom en zullen u altijd gastvrij ontvangen als onze gewaardeerde klant.


Kom naar onze showroom en bewonder al die mogelijkheden!


U bent van harte welkom met al uw vragen!
Extra korting op granieten aanrechtbladen Online natuursteen aanrechtbladen prijs vergelijken! Bereken direct online uw voordeel! Online natuursteen badmeubels prijs vergelijken! Bereken direct online uw voordeel! Online natuursteen maatwerk prijs vergelijken! Bereken direct online uw voordeel! Granieten natuursteen aanrecht granito sfeer 1