Granito Natuursteen Design

Granieten aanrechtbladen zeer voordelig geprijsd
Showroom


Openingstijden
Telefoon
Runweg 22
5258 BN Berlicum

10.00-14.00 uur
ma
10.00-17.30 uur
di t/m vr
10.00-17.00 uur
zaterdag

073-5030868

Hardsteen aanrechtbladen
met prachtig freeswerkHeel goed!  U heeft ons gevonden
Granito Natuursteen Design. De no.1 in kwaliteit en prijs
De no.1 voor uw volledig massief Hardsteen Aanrechtblad  

Sterk in kwaliteit:

 • onze aanrechtbladen zijn volledig helemaal doorlopend massief,
 • we leveren ouderwets vakmanschap, niet opgedikt, gekit of verlijmd,
 • omdat onze bladen massief zijn krijgt u garantie op breuk of scheuren.

Heel veel in de prijs inbegrepen:  

 • keus uit 8 prachtige randprofielen aan uw blad,
 • de randen van uw blad ambachtelijk, handmatig, frijnen,
 • alle uitsparingen voor o.a. spoelbak, kraan en kookplaat,
 • ook uw aanrechtblad bij u thuis inmeten is in de prijs inbegrepen.

Bereken in 5 seconden wat een volledig massief blad kost:

 • vul in de gewenste lengte en de gewenste breedte, 
 • vul de gewenste dikte in. U heeft de keus uit 4 cm of 5 cm,
 • u ziet meteen wat uw volledig massief blad kost inclusief btw.
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Dikte (cm)
Prijs 0,00

Wilt u een 3 cm dik massief of 4 tot 8 cm opgedikt hardsteen blad? 
Dan ontvangt u korting. Bel even voor offerte en u krijgt meteen de prijs. 


AANBIEDINGEN

Korting op een Belgisch Hardsteen Spoelbak
 • naadloos verlijmde hardsteen spoelbak, uit hetzelfde hardsteen als uw aanrechtblad, met aflopende bodem. Prijs van € 590 voor € 440. Inclusief rvs korfplug.
 • de prijs is geldig voor spoelbakken tot liefst 60 cm breed en 55 cm diep!

Hoge kortingen op rvs of carbon spoelbakken

Ook kunnen wij u allerlei andere spoelbakken leveren zoals tegeltjes bakken, rvs en carbon bakken. Wij bieden u een keus uit 14 merken met samen meer dan 150 modellen met een korting van 25%. 
Inbegrepen, uw aanrechtblad door ons laten inmeten 

Indien nodig, komen we uw Belgisch Hardsteen aanrechtblad bij u thuis inmeten. Tijdens het inmeten wordt meteen een ontwerpschets gemaakt met de maatvoering. Ook kunt u al uw extra wensen aan het blad of spoelbak nogmaals kenbaar maken. En wellicht hebben we tijdens het inmeten nog hele goede tips voor u. Vervolgens ontvangt u via de e-mail een werktekening van uw blad. Altijd handig.
Aanbieding, uw aanrechtblad door ons laten bezorgen en plaatsen
We hebben een eigen montageteam met heel veel jaren ervaring. Uw blad wordt zeer vakkundig gemonteerd. Daar nemen we alle tijd voor. En voor we gaan wordt het blad ge´mpregneerd en ruimen we alles netjes op. Zo weet u zeker dat uw blad er straks perfect bijligt. De prijs inclusief montagekit, klein materiaal en flesje impregneermiddel; nu van € 799 voor € 599!

 


frijnen


Meer info over onze Exclusieve Massieve Aanrechtbladen


Randbewerking


De voorkant en zijkant van hardsteen aanrechtbladen worden normaal gesproken -standaard- facet geslepen. Bij Granito is niets standaard. Daarom kan bij Granito worden gekozen voor afgeronde of afgeschuinde hoeken. Zelfs kostbare profielen, zoals rond, kwartrond, papegaaienbek en ons unieke combinatie-profiel van ronde neus met vlakke onderkant behoren tot de mogelijkheden. En allemaal in de prijs inbegrepen. Ook de hele voorkant van uw hardsteen aanrechtblad handmatig, ambachtelijk, laten frijnen kost niets extra!

Ambachtelijk handmatig frijnen


Frijnen is het handmatig langs elkaar aanbrengen van allemaal kleine verticale gleufjes van ongeveer 2 mm breed en 1 mm diep. Het effect en de uitstraling is super mooi. Uiteraard is dit bijzonder arbeidsintensief en normaal erg duur. De prijs van frijnen kan oplopen tot meer dan 120 euro per strekkende meter. Maar niet bij Granito Natuursteen Design. Als u kiest voor deze afwerking is ook deze ambachtelijke arbeid gewoon in de strekkende meter prijs inbegrepen! Frijnen is vooral zeer mooi bij Arduin oftewel Belgisch Hardsteen.

Papegaaienbek aan de rand van uw blad

U kunt zelfs kiezen om aan de voorkant en eventueel ook om aan de zijkanten van uw hardsteen aanrechtblad een papegaaienbek te laten frezen. Een papegaaienbek is 5 mm loodrecht omlaag en dan kwart rond tot aan de onderkant van het hardsteen aanrechtblad. Ook deze behandeling is normaliter best kostbaar. De gemiddelde kosten bedragen in de praktijk 50 tot 80 euro per strekkende meter. We maken al uw wensen betaalbaar. Ieder van onze 8 profielen aan de voorkant van uw Belgisch Hardsteen aanrechtblad is pure service. Ook een papegaaienbek!

Kwartrond randafwerking

Hebt u dat al eens gezien? Kom kijken. Schitterend toch. Bij ons kan het. Zonder meerprijs!


Opzet-smetranden


Opzetranden oftewel smetranden worden achter op uw blad tegen de muur aan bevestigd. De randen geven body aan uw aanrechtblad. Ook zorgen de randen dat tijdens het schoonmaken van uw blad uw stucwerk of tegeltjes niet vuil worden. Bovendien sluit stucwerk of betegeling op de randen beter aan.

Alleen bij Granito Natuursteen Design

Granito Natuursteen Design presenteert met gepaste trots, als eerste bedrijf in Nederland, uniek in Nederland, een van de allermooiste aanrechtbladen van Nederland...


Arduin Satinato

Een aanrechtblad van verouderd Belgisch Hardsteen.
Arduin = Blauw Belgisch Hardsteen. Satinato = verouderd. Door middel van een verouderingsproces, ontstaat een antiek-look oppervlak wat heel makkelijk is schoon te maken. Het oppervlak is vrij egaal van structuur en spaart, ondanks het antiek-look oppervlak, de mooie kenmerkende fossielen van het Belgisch Hardstenen aanrechtblad.

Het geheel is ronduit PRACHTIG. Het aanrechtblad suggereert een respectabele leeftijd. Gelijktijdig laat het geheel zich zien van haar meest sjieke kant.

Arduin Satinato met ambachtelijke gefrijnde randen


Ook de randen van de bladen kunnen worden voorzien van handmatig, door onszelf, ambachtelijk gefrijnde randen.

PRACHTIG

Voor de liefhebber van Belgisch Hardsteen: Satinato.
Alleen bij Granito Natuursteen Design.


Boven ziet u foto's van ons schitterende Belgisch Hardsteen in de bewerking Satinato. U ziet aanrechtbladen met handmatig, door onszelf, ambachtelijk gefrijnde randen en schitterende profielen. Alle juweeltjes zijn te bewonderen in onze showroom. Ook hebben wij het zeer populaire combi-profiel. Moet u gezien hebben.


Gezoete bladen


Uiteraard kunt u ook kiezen voor de klassieker: het gezoete aanrechtblad. Het blad wordt heel fijn geschuurd waardoor een matte, zachte glans ontstaat.
Alle bladen worden door ons ge´mpregneerd voor vlekpreventie.


Levertijd


Volledig massief hardsteen aanrechtbladen, hebben een levertijd van 3 tot 5 weken. Toch is het wachten de moeite waard want het zijn stuks voor stuk juweeltjes.


De garantie


Onder onze garantie valt: indien het hardsteen aanrechtblad door ons is geplaatst; reparatie of vervanging als uw hardsteen aanrechtblad beschadigd is door breuk of scheurvorming. De duur van onze unieke garantie is 3 jaar. Eigen bederf is uitgesloten. Toch zal ook dan Granito Natuursteen Design zich coulant opstellen.


Goed advies. Ook op afspraak


U kunt gewoon bij ons binnenlopen. Er is altijd iemand om u te helpen. Ook kunt u met ons een afspraak maken. We hebben echter geen koopavonden, zijn niet open op feestdagen en zeker niet op zondag. Voor het overige bent u altijd welkom,  maandag van 10.00 uur tot 14.00 uur, dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 17.30 uur. Zaterdag zijn we geopend van 10.00 tot 17.00 uur.  We heten u alvast van harte welkom en zullen u altijd gastvrij ontvangen als onze gewaardeerde klant.


Kom naar onze showroom en bewonder al die mogelijkheden!


U bent van harte welkom met al uw vragen!
Extra korting op granieten aanrechtbladen Online natuursteen aanrechtbladen prijs vergelijken! Bereken direct online uw voordeel! Online natuursteen badmeubels prijs vergelijken! Bereken direct online uw voordeel! Online natuursteen maatwerk prijs vergelijken! Bereken direct online uw voordeel! Granieten natuursteen aanrecht granito sfeer 1