Granito Natuursteen Design

Aanbieding natuursteen, granieten aanrechtblad
Showroom


Openingstijden
Telefoon
Runweg 30
5258 BN Berlicum

10.00-17.30 uur
ma t/m vr
10.00-17.00 uur
zaterdag

073-5030868

Granito Natuursteen Design
altijd 30 - 50% goedkoper!AKTIE: GRATIS inmeten, bezorgen én monteren
Welkom bij Granito Natuursteen Design.
Hét adres voor uw Granieten Aanrechtblad.

U heeft nergens omkijken naar. Alles is inbegrepen in onze all-in prijs:
 • alle uitsparingen voor o.a. spoelbak, kookplaat en kraan zijn inbegrepen,
 • 9 schitterende randprofielen waaronder ambachtelijk handmatig frijnen,
 • granieten smetplinten c.q. spatranden voor tegen de muur,
 • kwaliteit rvs keukenkraan of bronzen keukenkraan,
 • luxe enkele of anderhalve rvs keukenspoelbak,
 • een hele mooie trendy spoelbak van carbon,
 • allemaal inbegrepen in onze all-in prijs.

Bereken binnen enkele seconden uw all-in prijs:
 • vul in de gewenste lengte en breedte,
 • u ziet meteen uw all-in prijs,
 • de prijs is geldig voor 4 cm dik massief of 5 tot 8 cm opgedikt,
 • bestaat uw blad uit meerdere delen, reken dan ieder deel apart uit.
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Prijs 0,00


Tevens is inbegrepen in onze all-in prijs:
 • uitsluitend de beste granietsoorten. Vlekvrij, krasvrij en hittebestendig,
 • de granieten plaat uitzoeken waaruit uw aanrechtblad wordt gemaakt,
 • kiezen uit ons aanbod van 76 soorten graniet (scrol naar beneden),
 • keus maken uit platen tot over de 340 cm lang en 200 cm breed,
 • daardoor krijgen wat iedereen wenst; zeer lange bladen zonder naad,
 • en tijdelijk komen wij uw blad gratis inmeten, bezorgen en monteren.

De laagste all-in prijs,
kwaliteit en exclusiviteit. Dat is wat wij u bieden!
RVS-spoelbak, keus uit allerlei afmetingen en uitvoeringen: inbegrepen!

We hebben het hier over de hoogste kwaliteit. Heel dik plaatstaal, de beste kwaliteit rvs, met envelop bodem voor een perfecte afwatering. De easy-clean overloop zorgt voor extra hygiŽne. De zogenaamde turboplug zorgt voor een perfecte afdichting. Verkrijgbaar in allerlei afmetingen en uitvoeringen.


LORREINE 3415R LORREINE 50R
 

Wilt u liever een carbon spoelbak? Keuze uit drie modellen: inbegrepen!

Een hele mooie trendy spoelbak gemaakt van zwart carbon. De wanden van de spoelbak lopen enigszins taps toe. De bak is verder voorzien van de easy-clean overloop en een turboplug voor een perfecte afdichting. Merk is Franke.
De bakken zijn
Slagvast tot een weerstand van 60N, UV resistent, bestand tegen schuren, resistent tegen hoge temperaturen tot 300 graden en bestand tegen vlekken. De bakken zijn ook verkrijgbaar in de kleur Polar White.
Afbeeldingsresultaat voor zwart massief granieten spoelbak


RVS-kraan met keramische schijven in brons, RVS en chromen: inbegrepen!

Prachtig assortiment kranen. De keramische schijven zorgen voor een lange levensduur. Verder zijn de kranen bij de uitloop voorzien van een uitneembaar waterzeefje. Makkelijk schoon te maken bij kalkaanslag. Kwaliteit dus!


LORREINE MERSEY LORREINE Alton


Inmeten door ons bedrijf: inbegrepen!

Om het risico bij u weg te halen meten wij bij u thuis in. Tijdens het inmeten wordt meteen een ontwerpschets gemaakt met de maatvoering. Ook kunt u al uw extra wensen aan het blad of spoelbak nogmaals kenbaar maken. En wellicht hebben we tijdens het inmeten nog hele goede tips voor u. Vervolgens ontvangt u via de e-mail een werktekening van uw blad. Altijd handig.

Kleuren stalen: inbegrepen!
Wij hebben kleuren stalen bij ons om zeker te weten dat u de juiste keuze maakt in uw eigen omgeving.

Het aanrechtblad laten bezorgen, plaatsen en afmonteren: inbegrepen!


We hebben een eigen montageteam met heel veel jaren ervaring. Uw blad wordt zeer vakkundig geplaatst. Daar nemen we alle tijd voor. En voor we gaan wordt het blad geÔmpregneerd en ruimen we alles netjes op. We komen uw blad inmeten, bezorgen, plaatsen en afmonteren in heel Nederland en BelgiŽ.

Allemaal inbegrepen in de allerlaagste totaalprijs van Nederland

AKTIE: bij aankoop van een granieten aanrechtblad:

 • verlijmde granieten spoelbak met naadloos aflopende bodem: € 390,-.
 • 100% volledig massief granieten spoelbak: € 590,-.


Makkelijk bestellen:

 • u kunt in onze showroom uw blad uitzoeken en bestellen,
 • of u besteld via de mail,
 • daarna komen we bij u thuis inmeten,
 • we brengen allerlei granieten kleurstalen mee,
 • u maakt uw keus, wij zorgen voor de rest. Heel makkelijk!
U ziet het, de laagste all-in prijs en... u heeft nergens omkijken naar

Alleen nog de kleur uitzoeken. Scrol naar beneden voor 76 soorten graniet!NO. 1 in Massief Granieten Aanrechtbladen

Granito Natuursteen Design is als geen ander gespecialiseerd in een massief graniet aanrechtblad voor uw keuken of kookeiland. We leveren qua maatwerk en bewerking echt ouderwets vakmanschap. Ook de kwaliteit kan gewoonweg niet beter. Dat beloven we u.

Volledig massief en verrassend goedkoop

Granieten aanrechtbladen zijn normaal 2 cm dik. Daarom wordt aan de zichtzijdes het blad in verstek 4 tot 8 cm opgedikt. Heeft u liever een 3, 4 of 5 cm dik volledig massief granieten aanrechtblad, dan is dat normaal gesproken vrij kostbaar. Daarom kom je dit met een voordelige prijs nergens tegen. Behalve bij ons bedrijf: Granito Natuursteen Design. De no.1 in massief granieten aanrechtbladen!

Massieve Aanrechtbladen het beste wat er is

Bij Granito Natuursteen Design maken we massief granieten aanrechtbladen. Je kunt er gerust een hete pan opzetten. Zeker bij de uitsparing van de kookplaat is de kans op knappen vrijwel nihil. Ook breuk is vrijwel uitgesloten. Alles wat je ziet is... MASSIEF!

Opgedikte Aanrechtbladen voor een robuust aanzicht

Wilt u graag een robuust blad? Dan is een opgedikt blad een goede keus. De bladen worden naar keuze opgedikt tot 8 cm aan toe. Het opdikken gebeurd geweldig netjes; naadloos in het verstek of met een waterkering. En of je nu 6 cm dik neemt of 8 cm dik, de prijs blijft hetzelfde. Opgedikt is dus een voordelig alternatief voor hele dikke bladen.

Granieten aanrechtbladen tot 340 cm lang zonder naad

Bij Granito Natuursteen Design maken we granieten aanrechtbladen tot 340 cm lang, soms nog langer, zonder naad. Dus uit één stuk. Géén kit naden. En... we rekenen géén prijstoeslag voor langere lengtes.Gepolijste, gezoete, satinato of anticato uitvoering

De meest bekende bewerking van granieten aanrechtbladen is gepolijst oftewel blinkend. Gezoet is mat. Satinato is het blad zandstralen en daarna borstelen. Doordat het granieten aanrechtblad een ruw oppervlak krijgt, heeft het blad een antiek-look. En toch is het granieten aanrechtblad glad. Het het blad is goed te impregneren en blijft daardoor probleemloos schoon en is ook makkelijk te reinigen. Bij anticato worden de bladen gebrand en geborsteld en is het blad grover van structuur. Kies maar uit. Zit gewoon in de prijs.

Uitsparingen inbegrepen


Alle denkbare uitsparingen zijn inbegrepen. Gaten voor spoelbak, kookplaat, kranen en stopcontacten. Uitsparingen voor wok, friteuse en downdraft afzuigkap. Kortom; alle uitsparingen die u nodig heeft zitten in de prijs.


Fantastisch freeswerk


U kunt 3 of 5 watergeultjes langs de spoelbak laten uitfrezen, is bijzonder mooi en zit gewoon in de prijs.

Uitgefreesde cascade

U kunt een cascade naast uw spoelbak laten uitfrezen. Dit is oogstrelend en praktisch in een. Dit afdruip gedeelte is qua oppervlakte in verhouding 2/3 van het gat van uw spoelbak. De hoeken lopen precies even rond als de ronde hoeken van de spoelbak uitsparing. Het vlak is 1 cm tot 1,3 cm aflopend uitgefreesd. Als u er bijvoorbeeld natte glazen op zet, loopt het water mooi terug in de spoelbak. Ook dit stukje super design, wat over het algemeen behoorlijk wat geld kost, leveren we speciaal voor u als service erbij. Normaal kost een cascade gemiddeld tussen 250 en 550 euro. Wat ons betreft, zie het maar als een extra rondje van onze zaak. Onze moeders leerden ons: goed is goed, je moet ooit tevreden kunnen zijn!
Overstekende aanrechtbladen


Onze aanrechtbladen kunnen minimaal een halve meter over de keuken steken (foto onder). Ondersteuning is NIET nodig. Breuk is uitgesloten. Zo krijgt u een barblad c.q. tafelblad waar u krukken aan kunt zetten.
Randbewerking


De voorkant en zijkant van granieten aanrechtbladen worden normaal gesproken -standaard- facet geslepen. Bij Granito is niets standaard. Daarom kan bij Granito worden gekozen voor afgeronde of afgeschuinde hoeken. Zelfs kostbare profielen, zoals rond, kwartrond, papegaaienbek en ons unieke combinatie-profiel van ronde neus met vlakke onderkant behoren tot de mogelijkheden. En allemaal in de prijs inbegrepen. Ook de hele voorkant van uw granieten aanrechtblad handmatig, ambachtelijk, laten frijnen kost niets extra!


Ambachtelijk handmatig frijnen

Frijnen is het handmatig langs elkaar aanbrengen van allemaal kleine verticale gleufjes van ongeveer 2 mm breed en 1 mm diep. Het effect en de uitstraling is super mooi. Uiteraard is dit bijzonder arbeidsintensief en normaal erg duur. De prijs van frijnen kan oplopen tot meer dan 80 euro per strekkende meter. Maar niet bij Granito Natuursteen Design. Als u kiest voor deze afwerking is ook deze ambachtelijke arbeid gewoon in de strekkende meter prijs inbegrepen! Frijnen is vooral zeer mooi bij Arduin oftewel Belgisch Hardsteen. Bekijk hieronder de foto presentatie van een 5 cm dik gezoet Belgisch Hardsteen aanrechtblad en een 6 cm dik satinato Belgisch Hardsteen aanrechtblad. Beiden ambachtelijk handmatig gefrijnd.

frijnen

Papegaaienbek aan de rand van uw blad

U kunt zelfs kiezen om aan de voorkant en eventueel ook om aan de zijkanten van uw granieten aanrechtblad een papegaaienbek te laten frezen. Een papegaaienbek is 5 mm loodrecht omlaag en dan kwart rond tot aan de onderkant van het granieten aanrechtblad. Ook deze behandeling is normaliter best kostbaar. De gemiddelde kosten bedragen in de praktijk 50 tot 80 euro per strekkende meter. Een papegaaienbek aan uw granieten aanrechtblad frezen kost dan ook veel tijd. Gezien deze kosten kiezen minder mensen voor deze bewerking. Behalve bij Granito Natuursteen Design. We maken al uw wensen betaalbaar. Ieder van onze 8 profielen aan de voorkant van uw granieten aanrechtblad is pure service. Ook een papegaaienbek!

Kwartrond randafwerking

Onder ziet u op de foto een granieten aanrechtblad dat kwartrond is gefreesd. Hebt u dat al eens gezien? Schitterend toch. Bij ons kan het. Zonder meerprijs!

Zelfs opzet-smetranden zijn gratis inbegrepen

Opzetranden oftewel smetranden worden achter op uw blad tegen de muur aan bevestigd. De randen geven body aan uw aanrechtblad. Ook zorgen de randen dat tijdens het schoonmaken van uw blad uw stucwerk of tegeltjes niet vuil worden. Bovendien sluit stucwerk of betegeling op de randen beter aan.


Volop keus


U kunt kiezen uit heel veel granietsoorten. Ook hebben we heel mooie A-klasse Belgisch Hardsteen. Hieronder soorten en kleuren uit onze collectie.

U bent meer dan welkom


Granito Natuursteen Design heeft 16 prachtige aanrechtbladen in haar showroom. Ze zijn allemaal uitgevoerd in verschillende hoogwaardige granietsoorten. Ook hebben we voorbeelden van 2 hardsteen aanrechtbladen. Allemaal hebben ze diverse freeswerk en verschillende bewerkingen. Ook kunt u heel veel modellen, ruim 30, van onze granieten en hardsteen spoelbakken bewonderen.

African Red Amba Cream
labrador-black-2120
Beola Angola Black
Azul California Azul Noche
Azul Platino Balmoral Red
Baltic Brown Bengal Black
bianco-sardo-2507
Black Grafite Bianco Sardo
Black Pearl Blanco Cristal
Brazil Gold Colonial White
Brown Antique Extra Dark Brown Silk
Brown Teak Cafe Imperial
Carmen Red Chida White
Coffee Brown Colonial Gold
Eagle Blue Fox Brown
Ivory Brown Classic Fantastic Black (Virginia black)
Galaxy Black (Star Galaxy) Giallo California (Juperana California)
Giallo Veneziano Impala
Impala Blue (Eagle Blue) Imperial Brown
Ivory Brown Pink Ivory Fantasy
Juparana Arandis Juparana Bordeaux
Juparana California Juperana Colombo
Juparana India Kashmir gold
Kinawa Bianco Piracema Kinawa Classico
Tan Brown Labradorite Madagascar
Madura Gold Madura Light
Meera White Moon White
Multicolor Rosso Extra Multicolor Rosso Light
nero-africa-impala-5992
Multicolor Twilight Nero Africa
Nero Assoluto Zimbabwe Nero Impala
Nero Inky Black Nero San Marco
new-impala-black-5924
New Impala New Kashmir White
New Spice Black Olive Green
Orion blue (Vizag Blue) Orissa Blue
Pietra di Luserna Panna Fragola
Paradiso Bash Paradiso Classico
rosa-beta-2634
Tan Brown Rosa Beta
Steel Grey Super Grey
Verde Bahia Verde Marina
Verde Maritaka Savana Viscount White


Ongelooflijk maar echt waar


De directie van Granito Natuursteen Design is er zich van bewust dat onze prijzen ongebruikelijk laag zijn. Dit is voor het grootste gedeelte te danken aan onze inkoopkracht. En voor de rest zijn we niet hebbelijk. Onze granietsoorten zijn van de allerhoogste kwaliteit. De bewerkingen wondermooi. En toch zijn we zeer voordelig. Design ten top. Daarom is Granito Natuursteen Design met recht de no.1 in granieten aanrechtbladen.

Hoe gaan we samen te werk

U kunt een bezoek brengen aan onze showroom. U bent van harte welkom. Eenmaal in onze showroom begint u eerst pas na een kop koffie, thee of een ander drankje, met het uitkiezen van die soort graniet of hardsteen die het beste combineert met de omgeving van uw keuken. Daarna stellen we samen met u het model aanrechtblad samen. Met facetrand, of aan de voorkant en zijkant helemaal rond geslepen. Of liever een profiel. Of toch hand gefrijnd. Als u het helemaal perfect wil doen: een complete smetrand bestaande uit hetzelfde graniet of hardsteen als uw aanrechtblad, nog een gratis cascade in uw blad, super!

We luisteren naar onze klanten

Uiteraard hoeft het geen betoog, dat we u van allerlei tips en advies voorzien. We luisteren goed naar uw wensen. Zo komen we samen tot een perfect ontwerp. Wel of niet gepolijst? Wel of niet Anticato of Satinato? We nemen alle voor-en eventuele nadelen keurig door. Samen met u komen we tot een perfect Design. En uiteraard nemen we alle tijd voor u.

Rustig nadenkenNiemand bij ons bedrijf zal u ook maar een moment proberen te pushen. U komt binnen bij een heel net bedrijf. Opdringerigheid, daar houden we zelf ook niet van. U voelt zich binnen een paar minuten bij ons thuis. En wat ons betreft; al denkt u een jaar lang na. (uiteraard zien we u wel graag terug)!


Levertijd


Een granieten verlijmde spoelbak, heeft een levertijd van 3 tot 4 weken. Ook massief granieten bladen hebben een levertijd van 3 tot 4 weken.

U komt in onze showroom mensen tegen uit heel Nederland en BelgiŽ, die allemaal kwaliteit en design weten te waarderen. Daarvoor kiezen mensen voor ons bedrijf! Ook de bijzonder lage unieke prijsstelling zorgt ervoor dat we het lekker druk hebben. Alle dagen dat uw granieten aanrechtblad eerder klaar is, is mooi meegenomen. Bijtijds bestellen is dan ook soms aan te raden.


Inmeten door ons bedrijf

Desgewenst komen we uw granieten aanrechtblad bij u thuis inmeten. Tijdens het inmeten wordt meteen een ontwerpschets gemaakt met de maatvoering. Ook kunt u al uw extra wensen aan het blad of spoelbak nogmaals kenbaar maken. En wellicht hebben we tijdens het inmeten nog hele goede tips voor u. Vervolgens ontvangt u via de e-mail een werktekening van uw blad. Altijd handig.

Wilt u het aanrechtblad geplaatst en afgemonteerd hebben?

We hebben een eigen montageteam met heel veel jaren ervaring. Uw blad wordt zeer vakkundig geplaatst. Daar nemen we alle tijd voor. En voor we gaan wordt het blad geÔmpregneerd en ruimen wij alles netjes op.

We komen uw blad inmeten, bezorgen, plaatsen en afmonteren in heel het land. Allemaal inbegrepen in de laagste totaalprijs van Nederland.


De garantie

Onder onze garantie valt: indien het granieten aanrechtblad door ons is geplaatst; reparatie of vervanging als uw granieten aanrechtblad beschadigd is door breuk of scheurvorming. De duur van onze garantie is 3 jaar. Eigen bederf is uitgesloten. Toch zal ook dan Granito Natuursteen Design zich coulant opstellen.

Garantie gaat meteen in bij opdracht

Als eenmaal het granieten aanrechtblad is afgemonteerd, mag u het blad tot in detail keuren. De garantie is al ingegaan op het moment dat u uw granieten aanrechtblad bestelde. U hebt nu iets aparts. Een schitterend, prachtig (massief) granieten aanrechtblad. Een brok design. Een granieten aanrechtblad welk alleen maar van Granito Natuursteen Design af kan komen!

Goed advies. Ook op afspraak

U kunt gewoon bij ons binnenlopen. Er is altijd iemand om u te helpen. Ook kunt u met ons een afspraak maken. We hebben echter geen koopavonden, zijn niet open op feestdagen en zeker niet op zondag. Voor het overige bent u altijd welkom, iedere dag van maandag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 17.30 uur. Zaterdag zijn we geopend van 10.00 tot 17.00 uur. We heten u alvast van harte welkom en zullen u altijd gastvrij ontvangen als onze gewaardeerde klant.

Hartelijk welkom!

Extra korting op granieten aanrechtbladen Online natuursteen aanrechtbladen prijs vergelijken! Bereken direct online uw voordeel! Online natuursteen badmeubels prijs vergelijken! Bereken direct online uw voordeel! Online natuursteen maatwerk prijs vergelijken! Bereken direct online uw voordeel! Granieten natuursteen aanrecht granito sfeer 1